Настройки на ''бисквитките''

За да подобрим този уебсайт и да Ви предложим услуги, отговарящи на Вашите нужди, използваме "бисквитки" и анализаторски решения от трети страни: Google Analytics, Facebook Pixel, Lucky Orange, Yandex Metrica.

Ако не желаете да ни помогнете с подобряване на този уебсайт и с предлагането на услуги, отговарящи на Вашите нужди, може да деактивирате анализите.

Аналитичните "бисквитки" са деактивирани. Активирай

Аналитичните "бисквитки" са активирани. Деактивирай


Политика за поверителност

Последната промяна е направена на 14.05.2018

В този информационен документ искаме да ви предоставим подробна информация за обработката на вашите лични данни за маркетингови цели. Бихме искали да ви обясним защо ви помолихме за вашето съгласие за обработката на вашите лични данни за маркетингови цели.

Основната цел на тази обработка е да ви предоставим най-новата информация за настоящите ни нови продукти и услуги. Друга цел е да се предоставят ограничени във времето оферти и полезна информация. Ние се стремим да създаваме конкретни оферти въз основа на профилиране, както и да предоставяме само подходящи продукти и услуги, така че да не сте затрупани с предложения за продукти, които вече имате или не отговарят на вашите нужди или интереси.

Моля, прочетете долупосочената информация за обработка на личните данни, която сме подготвили под формата на въпроси, за да направим този информационен документ възможно най-ясен и практичен по отношение на търсенето на информация. Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете ни имейл и ние ще се радваме да ви помогнем.

Нашият имейл адрес е https://www.speakingfriends.com/bg/contact/

Тази Политика за поверителност е неразделна част от Общите условия, които можете да намерите на тази страница.

Кой е администратор на вашите лични данни

Мениджър по поверителността е фирмата, която определя целта и средствата за обработване на личната ви информация. За маркетингови цели администраторът на вашите лични данни е компанията, която оперира този уебсайт, която е Пайн Три Ентърпрайсис ЕООД, ЕИК: 203702263, гр.Русе, ул.Александровска 62.

Какви лични данни обработваме

За маркетингови цели ние обработваме следните категории лични данни:

  • Основни идентификационни данни - име; ако е приложимо, адрес на пребиваване, ако е предвидено за изпращане на сертификат; информация за фактуриране (име, име на фирмата, седалище, идентификационен номер).
  • Детайли за контакт - имейл адрес.
  • Социално-демографски данни - статистически данни за възрастта, пола, образованието ви, независимо дали са предоставени или създадени на база извод.
  • Бисквитки - малки файлове, намиращи се на твърдия диск на компютъра ви, които ви позволяват да бъдете идентифицирани като физически лица в посещаваните уебсайтове, за да се персонализира конкретна услуга и да бъдат запомнени вашите предпочитания.
  • Информация за използването на продукти и услуги - какви продукти или услуги сте закупили от нас в миналото, от какво се интересувате най-много на нашия сайт, колко време и колко често използвате нашия сайт, на кои елементи кликате и как работите, откъде първо научихте за нас и т.н.
  • Технически и геолокационни данни - IP адреси, версия на браузъра и операционна система, маркиране на използваното устройство.
  • Платежната информация, необходима за заплащане на достъп до Услугата с платежна карта, се обработва и съхранява в криптирана форма на портала за плащане 2Checkout.com, Inc. със седалище в Съединени щати, който третира тези данни съгласно международния стандарт за сигурност на PCI-DSS Ниво 1 (най-високото ниво на сигурност на данните във финансовия сектор), без ние да имаме достъп до тях.

От какви източници идват личните данни

Личните данни, изброени в предишния параграф, се получават директно от вас. Личната информация може да идва от вашия браузър или от обществено достъпни източници, регистри и записи, например от търговския регистър. Вашата лична информация може да идва от трети лица, които имат право да разполагат с нея като например Facebook.

За каква цел се дава съгласието за обработването на личните данни

Съгласието се предоставя за маркетингови цели, които включват следните дейности:

  • предлагане на продукти и услуги в електронна форма, по-специално чрез съобщения по имейл или чрез нашите уебсайтове,
  • автоматизирана обработка на личните данни за изработване на персонализирани бизнес предложения, които предлагаме според индивидуалните ви нужди,
  • маркетингови проучвания и проучвания за удовлетвореността на клиентите от използвани продукти и услуги.

Съгласието, дадено за маркетингови цели, е доброволно. Въпреки това то е от съществено значение за нас, за да можем да ви изпращаме индивидуални оферти за продукти и услуги. Без такова съгласие не можем да ви предоставяме индивидуални оферти за продукти и услуги.

Защо съществува профилирането

Нашата компания търси начини за предоставяне на персонализирани продукти и услуги. Поради тази причина вашите лични данни са профилирани с вашето съгласие. За тази цел използваме автоматични информационни системи и уеб приложения. Ще ви изпращаме индивидуални новини и оферти на продукти и услуги от нашата компания. Автоматизираното профилиране на личната информация ще ни помогне да разберем по-добре вашите нужди, да оценим бъдещите си действия и съответно да адаптираме нашите продукти и услуги към вашите желания.

Колко дълго ще пазим данните ви?

Вие сте дали съгласието си на фирмата за срока на договорните отношения и за следващите 10 години от прекратяването на тези договорни отношения или до момента на оттеглянето на вашето съгласие. Ако не сте или няма да ставате клиент на компанията, вашето съгласие ще бъде валидно 10 години от момента, в който ни го предоставите или до момента, в който го оттеглите. След като съгласието ви стане невалидно, личната ви информация ще бъде изтрита.

Кой може да има достъп до вашите данни?

Обработката на данни за маркетингови цели може също да изисква предоставяне на достъп до вашите данни към други организации, които обработват лични данни, т. нар. посредници. Това са организации, които гарантират правилното функциониране на нашата компания (например счетоводители) или ни помагат в обработката на личните данни за маркетингови цели (например Facebook или Google). Във всеки случай от посредниците се изисква да спазват стриктни правила за поверителност.

Как се съхраняват вашите данни?

Обработката и съхранението на данните са защитени с различни мерки като пароли, криптиране, редовен бекъп, актуализации на системите за сигурност и непрекъснати технически прегледи за сигурност. Данните се съхраняват на сървъри за данни, които отговарят на стандарта за сигурност TIER 4, който включва хостинг компанията Savana.cz s.r.o. в Чехия. Предаването на данните е криптирано чрез SSL/TLS криптиране.

Как можете да повлияете на начина на съхранение и използване на вашите данни?

Ако искате да откажете новините и бизнес офертите, можете да направите това, като кликнете върху линка във всеки от нашите имейли или ни изпратите имейл на посочения по-горе адрес. Ако искате да закриете потребителския си профил на нашия сайт и да изтриете личната си информация или да промените личната си информация, просто ни пишете на посочения по-горе имейл адрес.

Ако имате други въпроси, моля, изпратете ни имейл на посочения по-горе имейл адрес и с удоволствие ще ви съдействаме.

Какви са вашите права при обработката на вашата лична информация

Правилното обработване на вашите лични данни е важно за нас и тяхната защита е от най-голямо значение. По време на обработката на личните ви данни можете да заявите следните права:

  • Информация за обработката на вашите лични данни: Информацията включва по-специално: самоличността и данните за контакт на регулатора, неговия представител и потенциалното отговорно лице, категорията на съответните лични данни, получателя или категориите получатели на личните данни, прехвърлянето на личните данни до трети държави, периода на държане на личните данни, списък с вашите права, възможност да се свържете с Бюрото за поверителност, източника на обработените лични данни, информация за това дали и как се осъществява автоматизираното вземане на решения и профилиране.
  • Право на достъп до личните данни: Имате право да потвърдите дали личните ви данни са обработени или не и ако е така, имате достъп до обработващата се информация, категориите на съответните лични данни, получателите или категориите получатели, периода на държане на личните данни, както и правото на информация за вашите права, право да подадете жалба до Органа по защита на личните данни, информация за източника на личните данни, информация за това дали се използва автоматизирано вземане на решения и профилиране, информация и гаранции за прехвърляне на личните данни до трети държави или международна организация. Имате право на копията на обработваните лични данни.
  • Право на корекция: Обработваме стари или неточни лични данни? Моля, уведомете ни и ще поправим личните ви данни.
  • Право на изтриване (право на забравяне): В някои законови случаи ние сме длъжни да изтриваме личната ви информация по ваши инструкции. Всяко такова заявление обаче подлежи на индивидуална оценка, тъй като в някои случаи имаме задължението или законните интереси да пазим личната ви информация.
  • Право на ограничение в обработването: Ако искате вашите лични данни да бъдат обработвани единствено за най-легитимни цели или искате да блокирате част от вашата лична информация.
  • Право на преносимост на личните данни: Ако желаете да предоставим вашата лична информация на друга компания, ние ще прехвърлим вашите лични данни в подходящия формат до назначеното лице, освен ако нямаме правни или други значителни пречки за това.
  • Право на възражение и право на автоматично индивидуално вземане на решения: Ако установите или вярвате, че обработваме лични данни в нарушение или в несъответствие с поверителността, моля, свържете се с нас, за да ни поискате обяснение или да премахнем неподходяща информация. Можете също така да направите директно възражение срещу автоматизираното вземане на решения и профилиране.
  • Къде можете да заявите вашите права и подлежат ли на такси: Можете да кандидатствате за индивидуални права в нашата компания или по имейл на посочения по-горе имейл адрес или в писмена форма в седалището на компанията. Ние предоставяме цялата информация и правилните изявления безплатно.
  • Колко време ще отнеме на компанията да отговори: Ще ви предоставим коментарите и възможната информация за предприетите мерки възможно най-скоро, но не по-късно от един месец. Ако е необходимо и предвид сложността и броя на заявленията, можем да удължим този период до два месеца. Ще ви информираме за удължаването на срока, включително причините за него.
  • Право да подадете жалба до Службата за защита на лични данни: В случай на съмнение за неоторизирано използване на вашите лични данни, можете да се свържете с надзорния орган, Комисия за защита на личните данни, който се намира на бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, София 1592.